English
English

Cookies- og persondatapolitik for www.vtm2017.dk

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
VTM 2017
c/o Teknovation ApS
Sydvestvej 110 1.
2600 Glostrup
Telefon: +45 4613 9000
Email: kk@teknovation.dk

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Reserveringer foregår via samarbejde med Trippus Event Solutions AB : www.trippus.com. Cookies sat af Trippus tager VTM2017 ikke ansvar for og henviser derfor til deres cookiespolitik.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site (Google Analytics). Understøttelse af tredjepartsindhold og -funktioner, som f.eks. LinkedIn og Facebook.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om f.eks. navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos VTM 2017, skal du rette henvendelse på kk@teknovation.dk eller telefon +45 2157 4950. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret: 13-11-2015

VTM 2017 - Værktøjsmaskiner

Projektledelse: Krista Kristensen, telefon +45 2157 4950 eller mail kk@teknovation.dk - Adresse: Teknovation, Sydvestvej 110, DK-2600 Glostrup

Messecenter: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, DK-5220 Odense SØ

Facebook          LinkedIn

VTM 2017 - Værktøjsmaskiner

Projektledelse:
Krista Kristensen,
telefon +45 2157 4950 eller
mail kk@teknovation.dk
Adresse:
Teknovation,
Sydvestvej 110,
DK-2600 Glostrup

Messecenter:
Odense Congress Center,
Ørbækvej 350,
DK-5220 Odense SØ

Facebook          LinkedIn

Har du spørgsmål eller ønsker, så kontakt Krista Kristensen.

Kontakt Krista

VTM 2017 arrangeres af:

DVF Teknovation OCC

- i samarbejde med bitva Faggrupperne for Skærende værktøj og Metrologi

DVF Teknovation OCC

- i samarbejde med bitva Faggrupperne for Skærende værktøj og Metrologi

© VTM 2017 WWW: Nebraska Consult Cookies
Back to top